ΤΟΠΙΚΑ

Με την έναρξη της σαιζόν προσπαθούν να εκθέσουν την Μύκονο και τις επιχειρήσεις της ξανά

Με την έναρξη της σαιζόν προσπαθούν να εκθέσουν την Μύκονο και τις επιχειρήσεις της ξανά
Στο φως ήρθαν καταγγελίες για άσχημες συνθήκες διαβίωσης στην Μύκονο εργαζομένων, με την διαφορά ότι η αγορά και η επιλογή είναι ελεύθερη

Πριν ακόμα ξεκινήσει η σαιζόν έκαναν ξανά την εμφάνιση τους «ρεπορτάζ» σε μορφή καταγγελιών που μόνο αποτέλεσμα έχουν και στόχο να αμαυρώσουν ξανά την εικόνα της Μυκόνου, των επιχειρήσεων της και των επιχειρηματιών.

Αυτή την φορά εμφανίστηκαν καταγγέλλοντες για άθλιες συνθήκες διαβίωσης  εργαζομένων, μια κατάσταση η όποια είναι  καθαρά προσωπική του καθενός και αφορά ατομικά τον τρόπο και την επιλογή που ο καθένας επιλέγει να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με τον τρόπο που θέλει να δουλεύει ,να εργάζεται και να διαμένει.

Δεν αφορά  σε καμία περίπτωση το σύνολο του νησιού.

Στη Μύκονο δεν έχουν τον κόσμο σαν τα ποντίκια, όπως προσπαθούν να βγάλουν προς τα έξω, για να σπιλώσουν ξανά το νησί και ούτε υπάρχουν στρατόπεδα συγκέντρωσης εργαζομένων.

Σε όποιον δεν του αρέσουν οι συνθήκες που ο ίδιος  επιλέγει να εργάζεται και να διαμένει, μπορεί να παραιτηθεί και να πάει για δουλειά σε άλλο νησί ή σε άλλη περιοχή.

Τόσο απλά και ωραία….

Ιδιωτική είναι η απόφαση και αν σε συμφέρει μένεις αλλιώς πας εκεί που θεωρείς καλύτερα.

Κανόνας στην ιδιωτική αγορά.

Να αμαυρώνει όμως την εικόνα του νησιού κάποιος  και των επιχειρηματιών του , να διαμαρτύρεται που δεν του αρέσει να μένει εκεί που μένει επειδή τα ενοίκια είναι ακριβά, επειδή στο  τέλος δεν θα φύγει με μεγάλο κέρδος, είναι εντελώς διαφορετική ιστορία.

Κανείς δεν υποχρεώνει κανένα για τίποτα στην ιδιωτική αγορά. Όλα είναι προσφορά και ζήτηση.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.