ΕΛΛΑΔΑ

Κύρος,αξιοπρέπεια και σεβασμός στο πρόσωπο του Κουκά

Κύρος,αξιοπρέπεια και σεβασμός στο πρόσωπο του Κουκά
Μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες αφιερώνουν πρωτοσέλιδα στον δήμαρχο Μυκόνου επιβραβεύοντας το έργο και την στάση του στα κοινά.

Όσο και αν προσπάθησαν να τον σπιλώσουν με βρώμικες και αλήτικες  μεθόδους, με τρόπους που χρησιμοποιεί μόνο ο υπόκοσμος και που γνωρίζουν καλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και τα κίνητρα αλλά και τους ενορχηστρωτές , ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς κράτησε μια στάση με αξιοπρέπεια και σεβασμό τόσο στον ρόλο του όσο και απέναντι στον λαό της Μυκόνου.

Οι Μυκονιάτες είναι έξυπνος λαός και καταλαβαίνουν γρήγορα.

Η δυναμική που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπο του Δημάρχου Κουκά είναι βέβαιο ότι θα αποτυπωθεί και στην κάλπη την επόμενη Κυριακή.

Μέχρι τότε όμως μεγάλα Αθηναϊκά έντυπα όπως τα ιστορικά ΤΑ ΝΕΑ αλλά και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εφημερίδα που εκφράζει τον χώρο της κεντροδεξιάς  αφιερώνουν το Σαββατοκύριακο  ύμνους στον δήμαρχο για το έργο του και την επόμενη μέρα της Μυκόνου.

Δειτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.