ΤΟΠΙΚΑ

Κοιτίδα αθλητισμού και υγείας το γήπεδο στον Κόρφο

Κοιτίδα αθλητισμού και υγείας το γήπεδο στον Κόρφο
Έπιασαν τόπο οι προσπάθειες των ανθρώπων του δήμου Μυκόνου για την αποκατάσταση των χώρων άθλησης στον Κόρφο

Ένα τεράστιο έργο για την νεολαία του νησιού και την ανάπτυξη του τόπου αποτελούν οι καθημερινές δραστηριότητες στο νέο και ανακαινισμένο γήπεδο στον Κόρφο κάθε απόγευμα.

Τόπο πιάνουν οι τιτάνιες προσπάθειες των ανθρώπων της δημοτικής αρχής και κυρίως του προέδρου του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκου Κουκά που έδωσε μεγάλη μάχη και δίνει καθημερινά για να αξιοποιηθούν χώροι αθλητισμού στο νησί.

 

Η εικόνα μιλάει από μόνη της κάθε απόγευμα στον Κόρφο καθώς τα καθημερινά  τμήματα του Στίβου του ΑΟ Μυκόνου είναι μια σημαντική δράση που φέρνει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό  στο νησί και τα αποτρέπει από όλους τους κινδύνους.


Το ανακαινισμένο γήπεδο του Δήμου Μυκόνου είναι κοιτίδα αθλητισμού για όλους τους Μυκονιάτες και τους κατοίκους του νησιού που φροντίζουν για την υγεία και την εμφάνιση τους και το έχουν αγκαλιάσει τα μέγιστα καθώς μέρα γίνεται το αδιαχώρητο από δεκάδες παιδιά και μεγαλύτερους που εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τους χώρους δείγμα του πόσο σημαντικό είναι η δημιουργία νέων χωρών άθλησης στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.