ΕΛΛΑΔΑ

Καράβι προσάραξε σε παραλία! (ΦΩΤΟ)

Καράβι προσάραξε σε παραλία! (ΦΩΤΟ)
Ένα φορτηγό πλοίο με το όνομα ARSLANBEY προσάραξε στην παραλία των Κανατάδικων Ιστιαίας αφήνοντας με το στόμα ανοικτούς όσους το είδαν

Χθές το βράδυ λίγο μετά τις 11:00, ένα φορτηγό πλοίο με το όνομα ARSLANBEY προσάραξε στην παραλία των Κανατάδικων Ιστιαίας αφήνοντας με το στόμα ανοικτούς όσους είδαν το συμβάν.

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News βρέθηκε στο σημείο με το πρώτο φως της ημέρας και φωτογράφησε το πλοίο.

Σε επικοινωνία μας με το Λιμεναρχείο Αιδηψού μάθαμε από τον ίδιο τον Λιμανάρχη Σωτήρη Δανίκα πως το πλοίο με σημαία Παναμά ήταν κενό φορτίου και είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη και προσάραξε λόγω κακής εκτίμησης του πλοιάρχου.

Η ίδια η εταιρεία συμφερόντων του πλοίου ανέλαβε με ειδικά ρυμουλκά την αποκόλυσή του, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός σε κανένα από τα 14 μέλη του πληρώματος αλλά και καμία ρύπανση στη θάλασσα των Κανατάδικων.

diavlosnews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.