ΚΟΣΜΟΣ

«Καίνε» υπουργό του Τραμπ οι διακοπές στη Μύκονο. Έκανε βουτιές με κρατικά κονδύλια

«Καίνε» υπουργό του Τραμπ οι διακοπές στη Μύκονο. Έκανε βουτιές με κρατικά κονδύλια

Έκανε τις βουτιές του με κρατικά κονδύλια – Οι Αμερικανοί φορολογούμενοι πλήρωσαν 25.000 δολάρια για την ασφάλεια του ζεύγους.

Σε πονοκέφαλο εξελίσσονται για τον Αµερικανό υπουργό Εσωτερικών, Ράιαν Ζίνκε, οι ροµαντικές διακοπές µε τη σύζυγό του στα ελληνικά νησιά. Η απόφαση του ζευγαριού να περάσει δέκα ηµέρες σε Μύκονο και Πάρο, το καλοκαίρι του 2017, έπειτα από µια σύντοµη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, έχει ξεσηκώσει πολιτική θύελλα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο λόγος είναι ότι οι Αµερικανοί φορολογούµενοι πλήρωσαν τουλάχιστον 25.000 δολάρια προκειµένου ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας τους να γιορτάσει τα 25 χρόνια γάµου µε τη σύζυγό του στο Αιγαίο. Και αυτό γιατί ο Ζίνκε θεώρησε ότι η προσωπική του ασφάλεια κινδυνεύει τόσο στο ταξίδι αυτό, ώστε να συνοδεύεται από Αµερικανό αστυνοµικό που είχε την ευθύνη της ασφάλειάς του. «Ο υπουργός Εσωτερικών των Ηνωµένων Πολιτειών βρίσκεται στη γραµµή διαδοχής του προέδρου σε συνθήκες εθνικού κινδύνου και έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες και απόρρητες πληροφορίες, κάτι που καθιστά την προστασία του ζήτηµα εθνικής ασφάλειας», ήταν η απάντηση που είχε δώσει η εκπρόσωπος του υπουργείου τον Μάρτιο, όταν η αµερικανική ιστοσελίδα «Politico» έκανε τις πρώτες αποκαλύψεις για τις διακοπές του ζεύγους Ζίνκε.

parapolitika.gr


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.