ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Μητσοτάκης: «Ο Γιώργος Χατζημάρκος θα εκλεγεί ξανά περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο»

Κ. Μητσοτάκης: «Ο Γιώργος Χατζημάρκος θα εκλεγεί ξανά περιφερειάρχης στο Νότιο Αιγαίο»

Την αμέριστη στήριξή του στον περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του την Τετάρτη στο Νεστορίδειο Μέλαθρο της Ρόδου. Τόνισε ότι οι πολίτες θα αξιολογήσουν θετικά το σημαντικό έργο που έχει παράγει η περιφερειακή αρχή και θα δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης στον περιφερειάρχη.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, τον κ. Μητσοτάκη προλόγισαν οι βουλευτές Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Μάνος Κόνσολας και Γιάννης Βρούτσης, οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Δωδεκανήσων και Κυκλάδων Παύλος Μπακίρης και Χρήστος Καφτηράνης και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ έχει σχέδιο για όλους τους τομείς και όχι μόνο για την οικονομία, ενώ εξήρε αρκετές φορές το έργο και τις πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, διότι απαιτείται όπως είπε, η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του κόμματος και ο κ. Χατζημάρκος είναι ένας από αυτούς που μπορούμε να στηριχθούμε, διότι «μιλάμε την ίδια γλώσσα και έχουμε κοινό όραμα για το μέλλον των νησιών μας».

«Είστε όλοι σήμερα εδώ επειδή θέλετε να στείλετε το μήνυμα ότι η χώρα πρέπει να πάει μπροστά με μία νέα κυβέρνηση με την κυβέρνηση της Νέας δημοκρατίας. Είστε όμως σήμερα εδώ για να στείλετε ένα μήνυμα συνέχειας στηρίζοντας το Γιώργο Χατζημάρκο να εκλεγεί και πάλι περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.