ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνεχίζει τη συνεργασία της με το CNN για την προβολή των νησιών

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου συνεχίζει τη συνεργασία της με το CNN για την προβολή των νησιών

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει την συνεργασία με το διεθνές  τηλεοπτικό δίκτυο CNN International για την προβολή των προορισμών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Προσανατολισμένη σταθερά στην εξωστρέφεια, σύναψε στρατηγική συνεργασία με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο στον κόσμο για την ανάδειξη του τουριστικού της μεγαλείου και το «ξεκλείδωμα» νέων τουριστικών αγορών.

Στο πλαίσιο της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της ΠΝΑΙ και του CNN, θα προβληθεί διαφημιστικό βίντεο στο CNN Airport, και στο CNN EMEA (Europe, Middle East and Asia) το οποίο πρόκειται να δουν εκατομμύρια τηλεθεατές στις Η.Π.Α, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Επιπλέον, στο CNN ΕΜΕΑ, θα προβάλλεται ένα ειδικού περιεχομένου δημιουργικό (Vacation Vignettes), διάρκειας 60 δευτερολέπτων για το Νότιο Αιγαίο ως προορισμό.

Για τη νέα συνεργασία με το CNN, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε τα εξής: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν η πρώτη ελληνική περιφέρεια που συνεργάστηκε το 2015 με το CNN για την προβολή των τουριστικών της προορισμών. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετικά αποτελέσματα την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου και σύγχρονου στρατηγικού σχεδίου τουριστικής προώθησης, συνεχίζουμε την συνεργασία με το διεθνές δίκτυο στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής που εφαρμόζουμε. Πρωταρχικός μας στόχος η ανάδειξη του τουριστικού πλούτου του τόπου μας και των μοναδικών δυνατοτήτων του κάθε προορισμού ξεχωριστά.

Για μία περιφέρεια όπως αυτή του Νοτίου Αιγαίου με 50 διαφορετικά νησιά ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται τα μεγαλύτερα τουριστικά  brands διεθνώς, το CNN αποτελεί το πλέον ενδεδειγμένο συνεργάτη, καθώς ο όμιλος προσφέρει ένα συνδυασμό εξειδικευμένων υπηρεσιών που κανείς άλλος δεν διαθέτει.Συνολικά 373 εκατ. νοικοκυριά παρακολουθούν το CNN International ενώ μόνο στις ΗΠΑ, 890.000 δωμάτια ξενοδοχείων έχουν άμεση πρόσβαση στο πρόγραμμα του δικτύου.  Απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών για την αποτελεσματικότερη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους μεγαλύτερους συμμάχους διεθνώς. Βλέπουμε πάντα τη μεγάλη εικόνα και με όραμα, στρατηγική, μεθοδική δουλειά, χαρίζουμε στα νησιά μας την αναπτυξιακή προοπτική που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και που τόσο πολύ τους αξίζει».

Η διάρκεια του προγράμματος έχει οριστεί από την 1η Νοεμβρίου 2018 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018 ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του παραχθέντος βίντεο για μελλοντικές δράσεις προβολής.

Το συνολικό κόστος της δαπάνης θα καλυφθεί από τις πιστώσεις της ενταγμένης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» με τίτλο «Δράσεις Προβολής φυσικής κληρονομιάς, πολιτισμού & τουρισμού».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.