ΕΛΛΑΔΑ

Η ΚΕΔΕ στο πλευρό του δημάρχου Μυκόνου

Η ΚΕΔΕ στο πλευρό του δημάρχου Μυκόνου
Υποχρέωση του κεντρικού κράτους η προστασία της εικόνας της χώρας

Γ. Πατούλης Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Δεν είναι δυνατόν να αναγκάζονται δήμαρχοι να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη, για να διασφαλίσουν το αυτονόητο, την ασφάλεια των πολιτών των τοπικών τους κοινωνιών

Η μηνυτήρια αναφορά του συναδέλφου Δημάρχου Μυκόνου Κ. Κουκά, με αφορμή την υποστελέχωση του Α.Τ. Μυκόνου και την αύξηση της εγκληματικότητας σε ένα νησί που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα brand name της χώρας μας, είναι απολύτως δικαιολογημένη. Είναι το έσχατο μέσο που έχει ως Δήμαρχος για να προστατεύσει την εικόνα του τόπου του και να ενισχύσει το αίσθημα ασφαλείας κατοίκων κι επισκεπτών ενός από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η Πολιτεία οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες των τοπικών αρχών ενός Δήμου που προσελκύει κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες υψηλών εισοδημάτων και συνεισφέρει με τον τρόπο αυτό εκατομμύρια ευρώ στα δημόσια έσοδα.

Ο κ. Σκουρλέτης πρέπει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Είναι αδιανόητο να υποχρεώνονται οι αιρετοί α’ βαθμού να προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για να έχουν από την κεντρική εξουσία τα αυτονόητα.

Ας αντιληφθούν επιτέλους στην κυβέρνηση ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα της χώρας μας.

Αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να δημιουργήσει νέο πλούτο, θέσεις εργασίας και εισοδήματα με τις πολιτικές της, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τις κατάλληλες προϋποθέσεις σε αυτούς που μπορούν.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.