ΤΟΠΙΚΑ

Η ΔΕΥΑ Μυκόνου φανερώνει το κοινωνικό της πρόσωπο στο νησί

Η ΔΕΥΑ Μυκόνου φανερώνει το κοινωνικό της πρόσωπο στο νησί
Μείωση στα τιμολόγια του νερού στην μονάδα αιμοκάθαρσης στο νησί αποφάσισε η ΔΕΥΑΜ μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία

Δίνοντας βάση ,όπως πολλές φορές διαχρονικά το κάνει η ΔΕΥΑΜ ,στις αξίες της αλληλεγγύης,,,του σεβασμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο ,το διοίκητικο συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ  μετά από πρόταση-εισήγηση του προέδρου Φραντζέσκου Βιγλιάρη αποφάσισε στηρίζοντας έμπρακτα την συνέχιση της λειτουργίας της υπάρχουσας μονάδας αιμοκάθαρσης του νησιού.

Με δεδομένο ότι η κατανάλωση νερού κατά την διαδικασία της αιμοκάθαρσης είναι παρά πολύ μεγάλη,αποφασίσθηκε για άλλη μια φορά (δεύτερη)η εκ νέου μείωση της τιμής χρέωσης της εν λόγω μονάδας.

Αποφασίσθηκε η χρέωση του νερού να είναι 1 ευρώ /κυβικό,αντί 5 ευρώ /κυβικό που είναι η τιμή σε όλους που έχουν μεγάλες καταναλώσεις.

Κάνουμε πράξη την στήριξη στις 12;οικογένειες αιμοκαθαιρομενων , στην προσπάθεια με αυτό τον τρόπο μείωσης των λειτουργικών εξόδων της μονάδας αιμοκάθαρσης και της παραμονής λειτουργίας στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.