ΤΟΠΙΚΑ

Η αστυνομία της Μυκόνου προχώρησε σε δέσμευση του τζιπ γνωστού εφοπλιστή

Η αστυνομία της Μυκόνου προχώρησε σε δέσμευση του τζιπ γνωστού εφοπλιστή

Στη δέσμευση πολυτελούς τζιπ γνωστού εφοπλιστή προχώρησε η αστυνομία στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εφοπλιστής, που διατηρεί πολυτελή βίλα στη Μύκονο, είχε φέρει στην Ελλάδα από το εξωτερικό το μαύρο Jeep Wrangler για να το εκτελωνίσει. Ενώ κατέθεσε αίτηση εκτελωνισμού και προσδιορίστηκαν περίπου 20.000 ευρώ για την ταξινόμηση του οχήματος, αιτήθηκε και στην επιτροπή ιστορικού τέλους να μειωθεί η αξία του τέλους ταξινόμησης.

Το αυτοκίνητο έπρεπε να μείνει σταθμευμένο στο χώρο που είχε δηλώσει κατά την άφιξη του. Ωστόσο στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την σύσταση της επιτροπής, έληξαν οι πινακίδες «τσολ» που του είχαν διατεθεί απο το εξωτερικό για έρθει στην Ελλάδα.

Τότε ο εφοπλιστής προκειμένου να διευκολυνθεί και να έχει το αυτοκίνητο το καλοκαίρι στη Μύκονο δανείστηκε πινακίδες ΔΟΚ από έμπορο αυτοκινήτων της Αθήνας ενώ το αυτοκίνητο του χρησιμοποιούσε άτομο του προσωπικού της βίλας.

Όταν, λοιπόν, ο υπάλληλος έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, οδηγήθηκε στο Α.Τ για εξηγήσεις.

Οι Αρχές προχώρησαν στην προσωρινή δέσμευση του αυτοκινήτου και επέβαλαν το πρόστιμο το οποίο αναγκάστηκε να πληρώσει ο εφοπλιστής προκειμένου να πάρει πίσω το όχημα του.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.