ΚΟΣΜΟΣ

Γιορτή της Μητέρας: Η Google αφιερώνει στη μαμά το σημερινό Doodle

Γιορτή της Μητέρας: Η Google αφιερώνει στη μαμά το σημερινό Doodle

Γιορτή της Μητέρας: Φέτος η Google αφιερώνει το γνωστό λογότυπο της στην μητέρα, προσφέροντας μας μία πλατφόρμα για να δημιουργήσουμε κάρτα για την μητέρα μας και να της την στείλουμε με διάφορους τρόπους.Γιορτή της Μητέρας: “Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά συχνά είναι πολύ χρήσιμο” αναφέρει η Google, για την ιδέα της να προσφέρει στους χρήστες του Ίντερνετ τη δυνατότητα να φτιάξουν μία ψηφιακή κάρταγια την μαμά τους και να της την στείλουν. “Είτε είναι μακριά μας, είτε κοντά, μπορείτε να της προσφέρετε ένα μικρό κομμάτι τέχνης από την καρδία σας” σημειώνει η Google.

Στο μήνυμά της για το σημερινό Doodle, η Perla Campos, Google Doodles Global Marketing Lead, θυμάται τη μητέρα της, η οποία μεγάλωσε μόνη την ίδια και τα αδέλφια της σε μία μικρή πόλη στο Τέξας. “Ο στόχος της ήταν να μας δώσει μία καλύτερη ζωή και ευκαιρίες που δεν είχε ποτέ η ίδια, μεγαλώνοντας στο Μεξικό. Χρειάστηκε να δουλέψει σε πάνω από τρεις δουλειές ταυτόχρονα για να το πετύχει. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερε και δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να της δείξω το μέγεθος της ευγνωμοσύνης για την ‘σούπερ – μητέρα’ μου και όσα έκανε για εμάς. Η δύναμή της και η ικανότητά της για αγάπη, είναι τα αποθέματά μου, κάθε μέρα”.  Λέει πως φέτος και εκείνη περνά μακριά από την μητέρα της την Γιορτή της Μητέρας και θέλει να βοηθήσει όσους δεν μπορούν να επισκεφτούν τις μαμάδες τους, να τους δείξουν από μακριά ότι τις αγαπούν και τις σκέφτονται.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.