ΤΟΠΙΚΑ

Φερνάντο Αλόνσο: Έκανε test drive στη Μύκονο με ηλεκτρικό καταμαράν περιμένοντας να παραλάβει το δικό του γιοτ

Φερνάντο Αλόνσο: Έκανε test drive στη Μύκονο με ηλεκτρικό καταμαράν περιμένοντας να παραλάβει το δικό του γιοτ

Ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο, δοκίμασε πρόσφατα το πλήρως ηλεκτρικό καταμαράν Sunreef 80 Eco κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο πριν αποφασίσει να αποκτήσει τη δική του γιότ από την πολωνική εταιρεία.

Ο θρύλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής για ένα προσαρμοσμένο στις δικές του προδιαγραφές καταμαράν Sunreef 60 Power Eco τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τις διακοπές του πάνω στο μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας, εν αναμονή της παράδοσης της παραγγελίας του. Σύμφωνα με τον 40χρονο οδηγό, η εταιρεία Sunreef ήταν μια «εύκολη επιλογή» καθώς συνδυάζει πολυτέλεια και βιωσιμότητα στα σκάφη της όσο κανένα άλλο ναυπηγείο.

Η σειρά Eco, της εταιρείας, διαθέτει πλειάδα σκαφών με ηλιακούς συλλέκτες στη γάστρα τους, χαρακτηριστικό που τα κάνει ικανά να ταξιδέψουν στον κόσμο χωρίς θόρυβο και εκπομπές ρύπων. Αυτό ήταν και το πλεονέκτημα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Αλόνσο να επιλέξει την εταιρεία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.