LIFESTYLE

Eros Ramazzotti: Φιλοξενούμενος του Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο

Eros Ramazzotti: Φιλοξενούμενος του Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Ο Ιταλός τραγουδιστής και η οικογένειά του απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Νησί των Ανέμων.

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Eros Ramazzotti. Φιλοξενούμενος του Κώστα Πηλαδάκη, ο Ιταλός τροβαδούρος και η οικογένειά του απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού. Ο Eros Ramazzotti βρίσκεται στη Μύκονο με την σύζυγό του, Marica Pellegrinelli, και τα δύο τους παιδιά και σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού OK! γιόρτασαν στο νησί τα γενέθλια του γιου τους.
Ο Eros που είχε βρεθεί στη Μύκονο και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς τραγούδησε στο Nammos δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη, αφού τα δημοσιεύματα τον θέλουν να παρίσταται στον γάμο του Έλληνα τραγουδιστή με την Υβόννη Μπόζνιακ. Δεν είναι τυχαία άλλωστε πως ο Ramazzotti είναι φιλοξενούμενος του επιχειρηματία, που σύμφωνα με την ίδια την μέλλουσα κυρία Ρέμου, θα είναι ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού. Δεύτερη κουμπάρα η Μαρία Μπεκατώρου, που έχει βαφτίσει και την κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόζνιακ.
Δείτε πως σχολίασαν την είδηση στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10»:
ladylike.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.