ΤΟΠΙΚΑ

Διακόσιους τόνους σκουπίδια την ημέρα μαζεύει ο Δήμος Μυκόνου

Διακόσιους τόνους σκουπίδια την ημέρα μαζεύει ο Δήμος Μυκόνου
Τιτάνια η προσπάθεια των ανθρώπων της Δημοτικής αρχής, 40 % πάνω ο όγκος των σκουπιδιών φέτος στο νησί

Σχεδόν στη μέση της τουριστικής σαιζον τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα και σας παρουσιάζει τo MykonosVoice είναι εντυπωσιακά καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ τους διακόσιους τόνους έφτασε ο όγκος των σκουπιδιών που συλλέγουν κάθε μέρα μέχρι τώρα ήδη οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Μυκόνου .

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πώς σε ετήσια βάση κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες η συλλογή έφτανε τέτοια εποχή περίπου τους ογδόντα τόνους δείγμα ότι η αύξηση φτάνει σε ποσοστό μεγαλύτερο του 40% φέτος  σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ σε ποσοστό μεγαλύτερο του 100% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στον τομέα της ανακύκλωσης ο Δήμος Μυκόνου βρίσκεται μέσα στους δέκα καλύτερους δήμους στην Ελλάδα με καθημερινή αποκομιδή σε όλα τα σημεία του νησιού.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του Δήμου είναι τιτάνιες αυτό το καλοκαίρι καθώς  μέχρι τώρα το νησί είναι πιο καθαρό όσο ποτέ τα τελευταία χρόνια και η δουλειά που γίνεται στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Μυκόνου είναι υποδειγματική.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.