LIFESTYLE

Έρος Ραματσότι: H Μύκονος του πάει πολύ

Έρος Ραματσότι: H Μύκονος του πάει πολύ

Σχεδόν έναν μήνα διακοπών απόλαυσαν στη Μύκονο ο Ερος Ραματσότι, η εντυπωσιακή σύζυγός του Μαρίκα Πελεγκρινέλι και τα δύο τους παιδιά.Το ζευγάρι προτίμησε για τις βουτιές του την παραλία του Φωκού, ενώ ήταν τακτικοί θαμώνες και του πιο επιτυχημένου κλαμπ του νησιού, του beach bar «Scorpios», με το οποίο ενθουσιάστηκαν τόσο που πόσταραν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram. Στη Μύκονο μάλιστα επέλεξαν να γιορτάσουν και τα γενέθλια του γιου τους, του 3χρονου Γκάμπριο-Τούλιο.

Ο 55χρονος τραγουδιστής και η 30χρονη Μαρίκα παραμένουν ερωτευμένοι μετά από 9 χρόνια σχέσης και 4 χρόνια γάμου και, παρά το γεγονός ότι αντιλήφθηκαν κάποια στιγμή τον φωτογράφο, δεν σταμάτησαν να είναι διαχυτικοί.

Το ζευγάρι θα παραβρεθεί στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, στις 15 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, καθώς οι δύο τραγουδιστές μετά τη συνεργασία τους στο «Nammos» πέρυσι έγιναν καλοί φίλοι. Μάλιστα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Νησί των Ανέμων η Πελεγκρινέλι φόρεσε δημιουργίες της Υβόννης κάνοντας και τα αντίστοιχα ποσταρίσματα στο Instagram.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.