ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα κορίτσια της Άνω Μεράς συνεχίζουν το ταξίδι στο όνειρο!

Τα κορίτσια της Άνω Μεράς συνεχίζουν το ταξίδι στο όνειρο!

Η πρώτη συνάντηση του Γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου της Άνω Μερά, σηματοδότησε ουσιαστικά την έναρξη της 2ης συμμετοχής στη Γ΄Εθνική.

Τα… κορίτσια του Μυκονιάτικου Σωματείου, συμβάλουν σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για τη διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου, αποτελώντας παραδείγματα και για τα μικρότερα κορίτσια που θέλουν να αναμιχθούν με το λαοφιλές άθλημα.

Η Κική Κουκά, η Φραγκίσκα Αρμάου και η Ιωάννα Σπάθουλα μίλησαν στο sportcyclades.gr, όπου από κοινού τοποθετήθηκαν για τη νέα σεζόν:

Μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα έγινε η πρώτη συνάντηση της γυναικείας ομάδας της Άνω Μεράς. Τα κορίτσια με χαρούμενη διάθεση και προσοχή ακούσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας του κ. Μανταφούνη καθώς και του βοηθού του κ.Αργυρίου και με ανυπομονησία περιμένουμε την Τετάρτη να βρεθούμε μες το γήπεδο.

Όλες οι αθλήτριες σιωπηλά η κάθε μία για τον εαυτό της και όλες μαζί για την ομάδα θέσαμε υψηλούς στόχους οι οποίοι με σκληρή δουλειά,πειθαρχία και σοβαρότητα σίγουρα θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Καλούμε όλες τις κοπέλες που τους αρέσει το ποδόσφαιρο να έρθουν στην παρέα μας να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία.

Χαιρόμαστε γιατί φέτος θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες από τις Κυκλάδες στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία,χωρίς τραυματισμούς και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με χαρά και ευχαρίστηση.

Επιθυμία μας βέβαια είναι το γυναικείο ποδόσφαιρο να φτάσει στα ίδια επίπεδα με το αντρικό. Εμείς στην Άνω Μερά είμαστε ρομαντικοί και ονειροπόλοι συνεχίζουμε το ταξίδι στο όνειρο με καπετάνιο τον coach Μανταφούνη Δημήτρη και με σταθερά κουπιά προχωρούμε στην κατάκτησή του.

Νίκος Παπουτσάς
sportcyclades.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.