ΤΟΠΙΚΑ

Ο καραμανλικός Νίκος Καραχάλιος πάει για… δήμαρχος Μυκόνου;

Ο καραμανλικός Νίκος Καραχάλιος πάει για… δήμαρχος Μυκόνου;
Όργιο φημών με δημοσιεύματα για τον πιθανό υποψήφιο δήμαρχο Μυκόνου

Έχει ξεκινήσει το γαϊτανάκι των υποψηφίων ανά την επικράτεια και δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Καραχάλιο να είναι ένας έξω αυτών για τον Δήμο Μυκόνου.Αλήθεια η ψέματα ο χρόνος θα δείξει.

 

Αλιεύσαμε από το διαδίκτυο την δημοσίευση.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Village Voice, ο πάλαι ποτέ «στρατηγός» των Καραμανλή – Μεϊμαράκη, Νίκος Καραχάλιος, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στη Μύκονο.

Μάλιστα, αν δεν είχε μεσολαβήσει η φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Καραχάλιος ήταν έτοιμος να διοργάνωνε στο κοσμικό νησί των ανέμων μία μεγάλη συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες, προκειμένου να ανακοίνωνε αυτή του την πρόθεση. Λόγω της εθνικής τραγωδίας, όμως, ο όποιος σχεδιασμός του αναβλήθηκε. Κι έτσι, πλέον, είναι άγνωστο αν και σε ποιο ακριβώς timing προτίθεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η VillageVoice.gr, αν όντως το αποφασίσει… ως πρώτο στόχο θα έχει να καταγράψει δυνάμεις και μέσα από την καθημερινή ενασχόληση με τα ζητήματα του νησιού να θέσει τις βάσεις για να εκλεγεί δήμαρχος Μυκόνου την επόμενη φορά. Εντούτοις, ως άνθρωπος των «μεγάλων μαχών», δεν αποκλείει την πιθανότητα να κερδίσει τον προσεχή Μάιο το δήμο!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.