ΤΟΠΙΚΑ

Έρχεται βαρυχειμωνιά, πιθανό να χιονίσει στις Κυκλάδες

Έρχεται βαρυχειμωνιά, πιθανό να χιονίσει στις Κυκλάδες

Έρχεται ψυχρό κύμα στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες που θα ρίξει κατακόρυφα τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες οι οποίες επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Στις Κυκλάδες, η κακοκαιρία θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να κορυφωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από το Σάββατο 13/2, ενώ την Κυριακή θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη υποχώρηση καθώς ο υδράργυρος στα νησιά θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα.

Από την Δευτέρα 15/2 έρχονται ισχυρές βροχές και πολικό ψύχος, με σοβαρή την πιθανότητα να χιονίσει στα νησιά. Υποχώρηση του κύματος κακοκαίριας αναμένεται από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και μετά.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.