ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται lockdown και στα πλοία – Τέλος οι μετακινήσεις στα νησιά τις επόμενες ημέρες

Έρχεται lockdown και στα πλοία – Τέλος οι μετακινήσεις στα νησιά τις επόμενες ημέρες

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απαγόρευση των μετακινήσεων με πλοία ενόψει το γενικού lockdown το οποίο ανακοινώνεται σήμερα και αναμένεται να ισχύσει από το προσεχές Σάββατο 7 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, μετά τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων covid 19 στη χώρα.

Ενδέχεται, το νέο lockdown να είναι ελαφρώς πιο ελαστικό σε σχέση με την καραντίνα του περασμένου Μαρτίου, σε θέματα που αφορούν κυρίως τη συνέχιση της επαγγελματικής δραστηριότητας κάποιων κλάδων, αλλά και τη λειτουργία των σχολείων.

Ωστόσο, τα μέτρα για τις μετακινήσεις θα έχουν τον ίδιο αυστηρό και οριζόντιο χαρακτήρα με όσα ζήσαμε την περασμένη άνοιξη, καθώς κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι θα επιχειρούν να περιορίσουν την ήδη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού, βάζοντας φρένο στις μετακινήσεις των πολιτών.

Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.