ΤΟΠΙΚΑ

ΕΠΣ Κυκλάδων: Οδηγίες για τον Covid-19 στα γήπεδα

ΕΠΣ Κυκλάδων: Οδηγίες για τον Covid-19 στα γήπεδα

H E.Π.Σ .Κυκλάδων , απέστειλε στα σωματεία της δύναμης της,  οδηγίες της Γ.Γ.Α. σχετικά με τον COVID 19, που ισχύουν από 1/10 με την  επισήμανση για την τήρηση τους.

Η ΕΠΣΚ επισημαίνει  ότι από 1η Οκτωβρίου, στα 80 άτομα που επιτρέπεται να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις των γηπέδων των Κυκλάδων (11Χ11)  συμπεριλαμβάνονται 20 αθλητές, 1 προπονητής , 1 βοηθός προπονητή, 1εκπρόσωπος και 1 φροντιστής ανά σωματείο καθώς επίσης 3 διαιτητές, 1 παρατηρητής αγώνα και 1 παρατηρητής διαιτησίας (αν έχουν ορισθεί από τη Ένωση) , 4 μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων-προσωπικό του γηπέδου και 5 δημοσιογράφοι.

Τα υπόλοιπα άτομα που απομένουν είναι μέχρι 9 αξιωματούχοι του κάθε σωματείου. Απαγορεύονται αυστηρώς οι θεατές.

Επίσης τα σωματεία θα πρέπει να παραδίδουν στον υπεύθυνο του γηπέδου ονομαστική λίστα (δύο τουλάχιστον ώρες πριν την έναρξη του αγώνα) παρευρισκομένων στη ζώνη 1 & 2 (αγωνιστικός χώρος & αποδυτήρια) καθώς επίσης και στη ζώνη 3 (κερκίδα και περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου).

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει υπεύθυνος γηπέδου το γηπεδούχο σωματείο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο (μέσω του εκπροσώπου Υγειονομικού  Πρωτοκόλλου που έχει ορίσει το σωματείο) για τη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. για τον COVID 19 και τον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου που έχει δηλώσει ως έδρα.

Η ενημέρωση επεκτείνεται και στα μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τέλος, εάν κάποιο σωματείο έχει κάνει αναδιάρθρωση του συμβουλίου του, θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα εγγράφως την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, διαφορετικά θα ισχύει το τελευταίο εκλεγμένο Δ.Σ. που έχει σταλεί στην  Ένωση,για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πηγή Cyclades24sports.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.