ΤΟΠΙΚΑ

Επίσημη έναρξη του τουρισμού στη Μύκονο η 14η Μαΐου

Επίσημη έναρξη του τουρισμού στη Μύκονο η 14η Μαΐου

Τα αεροδρόμια της Κω, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Ρόδου της Κέρκυρας, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης των Χανίων και του Ηρακλείου είναι αυτά που θα υποδεχτούν τις πρώτες αφίξεις τουριστών πριν την 14η Μαίου, ημερομηνία κατά την οποία είναι προγραμματισμένη η επίσημη έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου.

Πρόκειται για ένα crash test για τη φετινή σαιζόν, καθώς είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστωθεί πως θα λειτουργήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα αεροδρόμια και γενικότερα η ταξιδιωτική αλυσίδα.

Επιβάτες από τα 27 κράτη της ΕΕ, από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Σερβία, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα μπορούν να πετούν στα εν λόγω αεροδρόμια χωρίς να χρειάζεται να παραμείνουν σε καραντίνα κατά την άφιξή τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.