ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε σε αμμώδη αβαθή το Aqua Blue

Έπεσε σε αμμώδη αβαθή το Aqua Blue
Για ακόμα μια φορά ένα ακόμα πλοίο πέφτει στην παγίδα…του λιμανιού στην Άνδρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση στο λιμάνι της Άνδρου.
Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι έως ότου κλιμάκιο της επιθεώρησης πλοίων πραγματοποιήσει τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να πιστοποιηθεί ότι το επιβατηγό πλοίο της Seajets, δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το Aqua Blue ακούμπησε σε αμμώδη αβαθή του λιμανιού, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το πλοίο και τους επιβάτες το οποίο απο ώρα σε ώρα θα συνεχίσει το ταξίδι του.
Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα στο λιμάνι του Γαυρίου, με αρκετά πλοία κατά το παρελθόν να αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ωστόσο ουδείς δεν έχει φροντίσει για την εκβάθυνση του λιμανιού παρά τις συνεχείς αναφορές ότι σε πολλά σημεία το βάθος του είναι οριακό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουρισμό και ανάπτυξη με λιμάνι τριτοκοσμικό στο οποίο οι καπεταναίοι παίζουν με ανθρώπινες ζωές.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι 86 επιβάτες του πλοίου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το πλοίο «Θεολόγος». Για ακόμα μια φορά η εταιρεία δείχνει αξιόλογη προσπάθεια ώστε να μην ταλαιπωρηθεί το επιβατηγό κοινό και να φτάσουν στους προορισμούς τους, το συντομότερο.
Πηγη Cyclades24.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.