ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάσκη με Τσιόδρα και Χαρδαλιά

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάσκη με Τσιόδρα και Χαρδαλιά
Άμεσα πλέον τα λουκέτα σε παραβάτες. Αλλάζει μέσα στην ημέρα η διάταξη που επιτρέπει στους παραβάτες να μένουν ανοιχτοί για πέντε ημέρες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από χθες έχει σημάνει συναγερμός στην κυβέρνηση και στην επιτροπή των ειδικών που χειρίζεται την πανδημία του κορονοϊού.

Τα 97 κρούσματα στις 4 τελευταίες ημέρες, εκ των οποίων τα 54 ήταν μόνο την Δευτέρα, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στην πολιτεία.

Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης είχε τηλεδιάσκεψη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης.

Σε αυτή, «ζυγίζονται» τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως κάποια μέτρα που μπορεί να παρθούν

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.