ΕΛΛΑΔΑ

Έξι στόχοι για την αναγέννηση της πατρίδας

Έξι στόχοι για την αναγέννηση της πατρίδας

Με κεντρικό σύνθημα «Μπορούμε», ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη– «Ποτέ ξανά η χώρα μας δεν θα ικετεύσει- Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή, δεν θα γίνει Βενεζουέλα», είπε – Εξήγγειλε μειώσεις φορολογικών συντελεστών και πλήρη κατάργηση των capital controls – Προανήγγειλε κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.

Διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για την οριστική επάνοδο της χώρας στην ανάπτυξη, αναμένεται να είναι οι δύο πυλώνες της ομιλίας του  Κυριάκου Μητσοτάκη  από το βήμα της 83ης ΔΕΘ, για το μέλλον της Ελλάδας. Με βασικό σύνθημα «Μπορούμε» ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάζει ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής με στόχος τις φοροελαφρύνσεις, τις επενδύσεις που θα δώσουν σημαντικό οξυγόνο στην οικονομία αλλά παράλληλα θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και την ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας προκειμένου η χώρα να καταστεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Ο κ.Μητσοτάκης μπήκε καταχειροκροτούμενος στην κατάμεστη αίθουσα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ενώ είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις ενότητας των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντωνη Σαμαρά.

πηγη protothema .gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.