ΤΟΠΙΚΑ

Είναι η πρώτη φορά η σημερινή που δεν τηρήσατε τα μέτρα κ.Βερώνη;

Είναι η πρώτη φορά η σημερινή που δεν τηρήσατε τα μέτρα κ.Βερώνη;
Ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει στους Μυκονιάτες ο Χρήστος Βερώνης που βιάστηκε να δικαιολογηθεί για την αποκάλυψη του MykonosVoice

Ο Χρήστος Βερώνης έχει πάρει λάθος επικοινωνιακό δρόμο και το έχουμε επισημάνει με καλή αίρεση εδώ και αρκετο καιρό γιατί θα μπορούσε να αποτελέσει σε κρίσιμες ώρες πολύτιμο μέγεθος για το νησί.

Πριν λίγη ώρα με φθηνές  δικαιολογίες προσπάθησε με δήλωση του να διαψεύσει τις πρωινές εικόνες από την Άνω Μερά που τον δείχνουν σε διάφορες στιγμές και όχι σε μια να μην εφαρμόζει τα μέτρα της πολιτείας,τονίζοντας ότι στην αλλαγή της μάσκας ( δηλαδή σε δευτερόλεπτα) πολιτικοί του «εχθροί», προσπάθησαν να του κάνουν ζημιά και τον φωτογράφησαν.

Πάμε όμως να δούμε την πορεία την πρωινή χωρίς την μάσκα του κ.Βερώνη.

Ώρα 10:59 π.μ Άνω Μερά Μυκόνου

Ώρα 11:12 π.μ ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ωρα 11:22 π.μ ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

Προσπαθεί δηλαδή  αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους Μυκονιάτες  για την εικόνα του ,να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το ατόπημα που υπέπεσε στην μη τήρηση των μέτρων το πρωί  να μην φοράει μάσκα σε διάφορα ενσταντανέ όπως βλέπετε φωτογραφικά, να πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τον «έστησαν» και τον φωτογράφισαν.

Όμως δεν πείθει κανέναν  και αυτό γιατί εκτός του ότι  θα ήταν ανήκουστο και αδύνατο κάποιος παπαράτσι να παρακολουθεί τις κινήσεις του και σε κλάσματα δευτερολέπτου να τον φωτογραφίζει όταν αλλάζει τις μάσκες, όπως θα δείτε σε φωτογραφία από την δοξολογία στις 28/10/2020 μέσα μάλιστα στην εκκλησία και τότε δεν εφάρμοζε τα μέτρα για την πανδημία.

Άρα δεν είναι η σημερινή η πρώτη φορά που ο Χρηστος Βερώνης σε δημόσια παρουσία του αψηφά τους κανόνες και ούτε κάποιοι κακοί και αόρατοι προφανώς τον έστησαν.

Το έχει μάλλον συνήθεια…

Όπως θα δείτε σε φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί μάλιστα στον ιστότοπο της Μυκόνου Mykonos Ticker και φέρει και το λογότυπο και τότε ο Χρήστος Βερώνης δεν φορούσε μάσκα.

Επειδή  έχουμε καλό αρχείο θα του θυμίσουμε το εκκλησίασμα στη Μύκονο στις 28/10/2020 όταν η πανδημία ήταν στα φόρτε της, σε κοινή θέα και ενώ το νησί ήταν σε δύσκολη κατάσταση και τότε, δεν φορούσε μάσκα  ενώ όλοι τριγύρω του εφάρμοζαν τα μέτρα, αυτός σε ένα κρεσέντο ανευθυνότητας εμφανίστηκε  όπως και σήμερα.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ότι παπαράτσι τον τράβηξαν και τότε;

Προφανώς και όχι.

Αντί να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για την επαναλαμβανόμενη στάση του και ανευθυνότητα που δείχνει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό της πανδημίας, εφευρίσκει δικαιολογίες.

Ας κριθεί από τον λαό της Μυκόνου, το φωτογραφικό ρεπορτάζ πάντως στα δημόσια πρόσωπα που εκτίθενται, είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.