ΤΟΠΙΚΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η Αστυνομία

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η Αστυνομία

Τα κίνητρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ αναζητούν οι αστυνομικές αρχές. Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και βλέπει πίσω από την δολοφονία του δημοσιογράφου, συμβόλαιο θανάτου.

Δηλαδή κάποιος να έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ. Μάλιστα, αξιωματικοί έλεγαν ότι από επιχειρησιακή άποψη επρόκειτο για ένα εύκολο «χτύπημα». Κι αυτό διότι ο δημοσιογράφος δεν είχε ούτε αστυνομική φύλαξη, αλλά ούτε κάποιο όπλο πάνω του.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν οι δύο δράστες να είχαν και συνεργούς, οι οποίοι είτε παρακολουθούσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ από τη στιγμή που έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, είτε έδωσαν το «σύνθημα» για την άφιξή του στο σημείο της ενέδρας.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, οι φυσικοί αυτουργοί να ακολουθούσαν τον δημοσιογράφο ή να γνώριζαν τόσο καλά το πρόγραμμά του, που περίμεναν κοντά στο σπίτι του για να τον δολοφονήσουν.

Οι δράστες εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο χωρίς να κάνουν καθόλου θόρυβο κάτι που έχει οδηγήσει τις αρχές στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιήθηκε σιγαστήρας. Η αστυνομία αναζητά ένα μηχανάκι πόλης, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.