ΤΟΠΙΚΑ

Στο Δημαρχείο ο Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου

Στο Δημαρχείο ο Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου

Μια εποικοδομητική συνάντηση εργασίας με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Δουρβετάκη είχε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς ,ο οποίος στο πλαίσιο ανάληψης των νέων καθηκόντων του επισκέφθηκε το Δημαρχείο.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ήταν  η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας, ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου και η επίσπευση της στελέχωσης της νέας Υποδιεύθυνσης της Ελληνική Αστυνομία στη Μύκονο με πάνω από εκατό αστυνομικούς.
Με τον Υποστράτηγο αποφασίστηκε  μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεσή του να επιβλέψει προσωπικά τη λειτουργία της νέας Υποδιεύθυνσης και να  βρίσκεται τακτικά  στο νησί κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο δήμαρχος του ευχήθηκε καλη και δημιουργική θητεία με βασικό στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.