ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Μυκόνου: Τι ισχύει για τις άδειες εισόδου στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας

Δήμος Μυκόνου: Τι ισχύει για τις άδειες εισόδου στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας

Ο Δήμος Μυκόνου θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού, πως από την Παρασκευή 15 Απριλίου θα αρχίσει αυστηρά η απαγόρευση εισόδου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας από τις εισόδους ΟΤΕ, Λάκκα, Ρόχαρη και Φάμπρικα (στο ύψος της διασταύρωσης του Μαούνα).

Οι άδειες εισόδου που εκδόθηκαν το 2021 θα ισχύουν και για φέτος.

Οι πολίτες που έχουν νέους αριθμούς κυκλοφορίας οχημάτων παρακαλούνται όπως επιστρέψουν την περσινή άδεια προκειμένου να αντικατασταθεί με νέα.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν ήδη στην κατοχή τους άδεια εισόδου από την περσινή χρονιά και αιτιολογημένα επιθυμούν να προμηθευτούν, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου Μυκόνου, είτε ηλεκτρονικά στο email: grammateia@mykonos.gr, από Τετάρτη 13 Απριλίου για έκδοση άδειας εισόδου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.