ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκαν όπως τους άξιζε στο Δημαρχείο της Μυκόνου

Τιμήθηκαν όπως τους άξιζε στο Δημαρχείο της Μυκόνου
Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τις μεγάλες νικήτριες στο Δημαρχείο της Μυκόνου

Σ ε κλίμα ιδιαίτερης χαράς ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς τίμησε τα κορίτσια του ποδοσφαίρου που πέτυχαν έναν άθλο με την άνοδο τους στην Β´εθνική κατηγορία.

Οι παίκτριες, το τεχνικό επιτελείο και άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Αλέκο Κούκα  που τους υποδέχτηκαν σε ένα κλίμα γεμάτο ιδιαίτερης ικανοποίησης καθώς αποτελεί για το νησί μεγάλη τιμή η προσπάθεια των κοριτσιών και η επιτυχία τους.

Εκτός από τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο εκεί βρέθηκε  και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Γκέλος που είναι και ταμίας της ομάδας.

Την ομάδα συνόδευσαν ο Υπεύθυνος , Φώτης Σαντοριναίος, ο προπονητής Δημήτρης Μανταφούνης, ο Βοηθός προπονητή Δημήτρης Αργυρίου, ο γυμναστής  Σπύρος Ξένος και ο γενικός  Αρχηγός Χαράλαμπος Κεκελής.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου έδωσε δώρο σε κάθε παίκτρια  ένα αναμνηστικό βιβλίο «Ημέρες Μύκονος» με φωτογραφίες από το νησί .

Αφού δέχτηκαν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των Μυκονιατών οι παίκτριες δώρισαν δυο φανέλες  με όλες τις υπογραφές τους και μια μπάλα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.