ΕΛΛΑΔΑ

Χάντμπολ: Η Ελλάδα παίζει με τη… Μακεδονία σύμφωνα με την ΕΡΤ3!

Χάντμπολ: Η Ελλάδα παίζει με τη… Μακεδονία σύμφωνα με την ΕΡΤ3!

Πάγια τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να αναγράφεται η ΠΓΔΜ ως FYROM κάτι που όμως η δημόσια τηλεόρασ αγνόησε – Κατόπιν εορτής «έσπευσαν» να το διορθώσουν.

Πολύς ντόρος έγινε για τον αγώνα χάντμπολ στην Κοζάνη μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Σκοπίων, για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν υπό το φόβο επεισοδίων.

Τον αγώνα, τον οποίο μεταδίδει η ΕΡΤ3, και όπως φαίνεται από τον πίνακα του σκορ εμφανίζει την γειτονική χώρα ως… MKD, δηλαδή «Μακεδονία».

Η πάγια τακτική σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η πΓΔΜ να αναγράφεται ως FYROM κάτι που όμως η δημόσια τηλεόραση φαίνεται ότι αγνόησε, προκαλώντας αντιδράσεις.

Κατόπιν εορτής η δημόσια τηλεόραση επανέφερε το  FYROM (FYR).

IMG_5769
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.