ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνεται καθημερινά η κίνηση στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Αυξάνεται καθημερινά η κίνηση στο αεροδρόμιο της Μυκόνου

Σήμερα, μια εβδομάδα μετά την έναρξη των διεθνών πτήσεων, οι αφίξεις του εξωτερικού παρουσιάζουν σταδιακή αύξηση. Στα αεροδρόμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης εκτελούνται 7 με 8 διεθνείς πτήσεις καθημερινά, ενώ το νούμερο θα ανέβει σημαντικά το προσεχές διάστημα.Η παρουσία των τουριστικών, μπορεί να μην έχει σχέση με το μέγεθος των προηγούμενων ετών, ωστόσο, αρχίζει να γίνεται αισθητή στα νησιά, σηματοδοτώντας την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας.

Παράλληλα, με αυξητικές τάσεις κινείται – σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα – η κίνηση του εγχώριου τουρισμού στις Κυκλάδες η οποία αναμένεται να κορυφωθεί τον επόμενο μήνα.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.