ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη σοκ για τον 23χρονο φαντάρο που εξαφανίστηκε εν πλω

Αποκάλυψη σοκ για τον 23χρονο φαντάρο που εξαφανίστηκε εν πλω
Εχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν κατέβηκε από το πλοίο ή έπεσε στη θάλασσα.

Η εξαφάνιση του 23χρονου Τάκη από το πλοίο «Νήσος Ρόδος» τα ξημερώματα της Πέμπτης έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν κατέβηκε από το πλοίο ή έπεσε στη θάλασσα.
Το τελευταίο στίγμα του 23χρονου είναι στις 2.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν στέλνει μήνυμα στη σύντροφό του για να την καληνυχτίσει.

Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται με την οικογένειά του να εκφράζει φόβους για τη ζωή του, καθώς, όπως υποστηρίζει, ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί σε δικά του πρόσωπα ότι κάποιος θέλει να του κάνει κακό.

Αποκαλυπτικός είναι ο πατέρας του 23χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι η εξαφάνισή του δεν είναι τυχαία και ότι οι υποψίες στρέφονται στο στρατό.

«Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Ανέφερε ότι κινδυνεύει και ότι θα του την κάνουν στη Χίο ή στο λιμάνι του Πειραιά.Τελικά του την έκαναν εν πλω», είπε σε εκπομπή του Έψιλον ο πατέρας του 23χρονου.

«Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί. Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλούν, αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει. Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο», ξέσπασε ο πατέρα του αγνοούμενου φαντάρου.

Ανέφερε επίσης ότι έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας, ωστόσο δεν υπάρχει υλικό που να δείχνει ότι ο 23χρονος κατέβηκε από το «νήσος Ρόδος». «Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε. Μπήκε μέσα στο καράβι, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε ποτέ», ανέφερε ο πατέρας του που βρίσκεται σε απόγνωση.

Έρευνες στο Αιγαίο

Έρευνες πραγματοποιούνται από το Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό του νεαρού επιβάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα ανοιχτά της Άνδρου και της Τήνου, ενώ ερευνήθηκε και η περιοχή του Σαρωνικού.

Εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη

Ο Τάκης (Σαράντος) που κατοικεί στη Χαλκίδα, υπηρετούσε στο νησί και επέστρεφε στον Πειραιά με αναβολή.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7:00 το πρωί της Πέμπτης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.