ΤΟΠΙΚΑ

Από σήμερα το Champion Jet 2 στην γραμμή της Μυκόνου τρεις φορές την εβδομάδα

Από σήμερα το Champion Jet 2 στην γραμμή της Μυκόνου τρεις φορές την εβδομάδα

Ξεκίνησε σήμερα δρομολόγια το ταχύπλοο Champion Jet 2 της εταιρίας Sea Jets το οποίο θα εξυπηρετεί δύο γραμμές των Κυκλάδων το προσεχές διάστημα.

Πιο αναλυτικά, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά – Σύρο – Μύκονο – Νάξο – Σαντορίνη, ενώ κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο θα εξυπηρετεί τις Δυτικές Κυκλάδες.

Τα συγκεκριμένα δρομολόγια είναι επιδοτούμενα από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολίτικής λόγω covid 19 και θα ισχύσουν μέχρι και το τέλος του μήνα. Στη συνέχεια και με την απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων θα ξεκινήσει η κανονική ροή θερινών δρομολογίων των ταχυπλόων στις γραμμές των Κυκλάδων.

πηγή Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.