ΕΛΛΑΔΑ

Από Απρίλιο η εστίαση και από Μάιο ο τουρισμός

Από Απρίλιο η εστίαση και από Μάιο ο τουρισμός

Τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από το lockdown αλλά και τον χρονικό ορίζοντα για το άνοιγμα των σχολείων, της εστίασης και του τουρισμού περιέγραψε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Ανέλυσε έναν προς έναν τους στόχους της κυβέρνησης για την έξοδο από τα περιοριστικά μέτρα.

Όπως είπε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφερόμενη στην λήξη του lockdown, στόχος της κυβέρνησης και εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι να ανοίξει το λιανεμπόριο, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια μέχρι το τέλος Μαρτίου σε όλες τις περιοχές.

«Προσβλέπουμε ότι το λιανεμπόριο θα ανοίξει πριν από το τέλος Μαρτίου εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα ενώ και τα γυμνάσια και τα λύκεια ο σχεδιασμός είναι να ανοίξουν πριν από το τέλος του μήνα» είπε η κα Πελώνη. Τον Απρίλιο ελπίζουμε να ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους και από τον Μάιο σταδιακά ο τουρισμός.

Τόνισε ακόμα ότι τα πρώτα που θα ανοίξουν θα είναι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια αφού έχουν μείνει πολύ καιρό κλειστά.

newsit.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.