ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε ισχύ το νέο μέτρο – Ξεκίνησαν οι έλεγχοι – Τι πρέπει να έχετε μαζί σας

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε ισχύ το νέο μέτρο – Ξεκίνησαν οι έλεγχοι – Τι πρέπει να έχετε μαζί σας

Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις – Βεβαίωση για τη δουλειά, SMS για την επιτρεπτή έξοδο  – Δύο άτομα μόνο σε κάθε ΙΧ – Κατεβάστε τις φόρμες των βεβαιώσεων – Όσα πρέπει να γνωρίζετε – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Σε εφαρμογή τέθηκε από τις 6 το πρωί η απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ως το ύστατο έκτακτο μέτρο -όπως το χαρακτήρισε και ο ίδιος- που λαμβάνεται στην προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. 

Ήδη από νωρίς το πρωι αστυνομικοί, υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας και λιμενικοί βρίσκονται επι ποδός ελέγχοντας τους πολίτες εάν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την μετακίνησή τους.

elegxoi2

Στο βίντεο του protothema.gr αστυνομικός σταματά οδηγό και του ζητά το απαραίτητο έντυπο. Εκείνος, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες αφού δεν είχε μαζί του το έντυπο και μετά από πολλές συστάσεις του αστυνομικού, έφυγε. Οπως είπαν αστυνομικοί που πραγματοποιούν ελέγχους, η σημερινή ημέρα θεωρείται ημέρα προσαρμογής των πολιτών στο νέο μέτρο και δεν κόβεται προς το παρόν το πρόστιμο των 150 ευρώ, ενώ γινονται μόνο συστάσεις.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.