ΕΛΛΑΔΑ

Αντίδραση από την ΕΑΣΥΑ

Αντίδραση από την ΕΑΣΥΑ
Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής

Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση κύριοι της Ηγεσίας; (Μετακινήσεις Αστυνομικών στη Μύκονο).

Είναι αδιανόητο εν έτη 2018 να εκδίδονται Διαταγές από το Αρχηγείο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες δεν λαμβάνουν υπόψιν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα των εργαζομένων υπό αντίξοες συνθήκες Αστυνομικών .
Συγκεκριμένα χθες 06-09-2018 απογευματινές ώρες, διατάχθηκαν αστυνομικοί της Δ/νσης Ασφαλείας Αττικής να μετακινηθούν προς ενίσχυση Α.Τ. νήσου των Κυκλάδων έως την 30-09-2018 για την αντιμετώπιση έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών και να παραδώσουν τα φύλλα πορείας τους μόλις σήμερα 07-09-2018 !!!
Είναι δυνατόν να μην δίνεται ο στοιχειώδης χρόνος στις Υπηρεσίες των αστυνομικών ώστε να δηλώσουν τυχόν επιθυμούντες συνάδελφοι να μετακινηθούν καθώς και ο αυτονόητος χρόνος ώστε να προετοιμάσουν τα προσωπικά τους είδη για την πολυήμερη μετακίνησή τους, με αποτέλεσμα να υποχρεώνονται οι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών να επιλέγουν άμεσα ποιος θα μετακινηθεί ;
Αλήθεια κύριοι, για οτιδήποτε συμβαίνει σε ολόκληρη τη Χώρα θα πρέπει τα άτομα τα οποία ενισχύουν όλες τις Διευθύνσεις να επιλέγονται από τη Δ/νση Ασφαλείας Αττικής, οι Υπηρεσίες της οποίας είναι αφαιμαγμένες από τα ατελείωτα μέτρα και τις φυλάξεις στόχων ;
Πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να ξανασυναντήσουμε παρόμοιες λογικές οι οποίες έχουν καταδικαστεί από σύσσωμη την αστυνομική οικογένεια καθώς και από τον πολιτικό κόσμο της Χώρας, που χάρη στους αγώνες του συνδικαλιστικού μας κινήματος, νομοθέτησε ώστε να αντιμετωπίζεται ο αστυνομικός πρώτα ως άνθρωπος και στη συνέχεια ως εργαζόμενος .
Υ.Γ. Δεν είμαστε εναντίον της πάταξης της εγκληματικότητας, είμαστε εναντίον της προχειρότητας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.