ΕΛΛΑΔΑ

Άνεμοι 9 μποφόρ στα πελάγη, σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Άνεμοι 9 μποφόρ στα πελάγη, σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές γραμμές – Η πρόγνωση του καιρού

Οι ισχυροί βοριάδες έχουν πάρει και έχουν σηκώσει μεγάλο μέρος της χώρας, με τους ανέμους στα πελάγη να φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ.

Τα προβλήματα από τα μποφόρ συνεχίζονται και σήμερα σε πολλές γραμμές της ακτοπλοΐας, ενώ την ίδια ώρα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί εκατοντάδες κλήσεις για κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων, λόγω των ισχυρών ανέμων στην Αττική.

Ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται

Σε ισχύ παραμένει το παγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων .

Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, πάντως κανονικά έγινε το πρωινό δρομολόγιο για το Μαρμάρι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.