ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η αρμόδια υπηρεσία κοιμητηρίων του Δήμου Μυκόνου

Ανακοίνωση εξέδωσε η αρμόδια υπηρεσία κοιμητηρίων του Δήμου Μυκόνου
Ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί τους κατέχοντες  οικογενειακούς τάφους ώστε να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες εξέδωσε η αρμόδια υπηρεσία  κοιμητηρίων του Δήμου Μυκόνου, χωρις όμως ακόμα αποτέλεσμα.
Παρά τις προσπάθειες μέχρι σήμερα δεν έχει κοινοποιηθεί  κανένα στοιχείο στην υπηρεσία σχετικά με τους δικαιούχους των τάφων και για τον λόγο αυτό
 υπάλληλοι του Δήμου που εργάζονταν στην υπηρεσία τα προηγούμενα χρόνια  επιστρατεύθηκαν.
 Έλεγχος  έγινε και στο γενικό αρχείο του Δήμου
Μυκόνου και όπως ανέφερε ο σύμβουλος για θέματα Κοιμητηρίων Φραντζέσκος Βιγλιάρης κανένα στοιχείο δεν έχει προκύψει σχετικά με τα παραχωρητήρια ή οποιουδήποτε άλλο αρχείο που να αφορά τους οικογενειακούς τάφους με συνέπεια να μην μπορούν πλέον να γίνουν  ενέργειες από πλευράς της υπηρεσίας ως προς τις χρεώσεις είτε ως προς τους δικαιούχους των οικογενειακών τάφων.
Η ομαλή λειτουργία των κοιμητηρίων έχει διαταραχθεί με αποτέλεσμα να είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη της εξεύρεσης λύσης.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.