LIFESTYLE

Amaury Nolasco: Ο πρωταγωνιστής του Prison Break στο Principote

Amaury Nolasco: Ο πρωταγωνιστής του Prison Break στο Principote

Ο Αμόρι Νολάσκο βρέθηκε στη Μύκονο και δηλώνει ξετρελαμένος μέσω των social media ενώ δεν σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να διαφημίζει την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Ο τηλεοπτικός Fernando Sucre της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς, που έχει συμμετάσχει και σε άλλα επιτυχημένα σήριαλ της μικρής οθόνης όπως το CSI:NY, αλλά και στην κινηματογραφική ταινία επιστημονικής φαντασίας Transformers  στη Μύκονο έκανε τα μπάνια του στον Πάνορμο και το Principote και φωτογραφήθηκε με τον dj Πάνο Γκεσούλη που τον ξετρέλανε με τις μουσικές του.

Στην όμορφη παρέα στον Πάνορμο στο καλύτερο σημείο του νησιού με το μαγευτικό Principote να κλέβει την παράσταση και αυτή την σαιζόν, βρέθηκε και ένα από τα μεγαλύτερα στελέχη της εταιρείας Hublot ο Ρικ Ντελακρουά.Ο Νολάσκο επισκέπτεται συχνά το νησί για τις διακοπές του, καθώς λατρεύει τα ελληνικά τοπία και τις θάλασσες της χώρας μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.