ΤΟΠΙΚΑ

Ο δήμαρχος της Σκιάθου στη Μύκονο

Ο δήμαρχος της Σκιάθου στη Μύκονο
Συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά είχε στη Μύκονο ο δήμαρχος Σκιάθου Θεόδωρος Τζούμας

Μια ευχάριστη και φιλική συνάντηση είχε τις προηγούμενες μέρες ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με τον δήμαρχο της Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα που βρέθηκε στη Μύκονο και συνδύασε ολιγοήμερες διακοπές και συναντήσεις.

Οι δυο Δήμαρχοι σε πολύ εγκάρδιο κλίμα συζήτησαν για τα κοινά προβλήματα που έχουν τα νησιά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο κ.Τζούμας είναι φιλότεχνος και στο πλαίσιο αυτό φιλοξενήθηκε από τον Κ.Κουκά στην Πινακοθήκη της Μυκόνου αλλά και σε γκαλερί του νησιού που βρίσκονται σπουδαία έργα.

Ο δήμαρχος της Σκιάθου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Συνάντηση με τον Κωνσταντίνος Κουκάς – Δήμαρχος Μυκόνου. Ένας επιτυχημένος Δήμαρχος σε ένα νησί με μια μακρόχρονη τουριστική ιστορία !»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.