ΤΟΠΙΚΑ

Αγόρασε το Speedrunner 3 η Seajets

Αγόρασε το Speedrunner 3 η Seajets

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η δημοφιλής «φρεγάτα» των Δυτικών Κυκλάδων αναμένεται να παραδοθεί σύντομα, μέσα στο επόμενο μήνα, προκαλώντας ταυτόχρονα εύλογα ερωτηματικά για το μέλλον της ποιοτικής Aegean Speed Lines, που μέχρι πρότινος κυριαρχούσε στις Δυτικές Κυκλάδες.

Το ταχύπλοο SPEEDRUNNER 3 ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2009, μαζί με το αδελφό του SPEEDRUNNER 4, σε μια εποχή που η εταιρεία έφερε πραγματική επανάσταση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της γραμμής με τον Πειραιά. Τα δύο αυτά πλοία αγοράστηκαν το 2008, με σκοπό να αναβαθμίσουν σημαντικά τη γραμμή, αποστολή που πέτυχαν με την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφεραν και η οποία σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στους νησιώτες των Δυτικών Κυκλάδων.

Τα πρώτα σύννεφα στην πορεία της εταιρείας, φάνηκαν την περίοδο της οικονομικής κρίσης που ακολούθησε (2010-2016), η οποία επηρέασε όπως αναμενόταν και την νοικοκυρεμένη Aegean Speed Lines, που αναγκάστηκε να αποχωριστεί πρώτα το SPEEDRUNNER 4 τον Δεκέμβριο του 2016. Το πλοίο αυτό πέρασε τότε στην ανερχόμενη Golden Star Ferries (SUPERRUNNER) και στη συνέχεια το Μάιο του 2021 πουλήθηκε στην Seajets, που το μετονόμασε σε SUPERRUNNER JET.

Seajets Αγόρασε το Speedrunner 3 1, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

Το SPEEDRUNNER 3 παρέμεινε μοναχοβάπορο στη γραμμή Πειραιάς- Σέριφος-Σίφνος-Μήλος μέχρι το 2014, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες. Το 2015, όμως, ναυλώθηκε στην Μαροκινή Navline, που το δρομολόγησε στη γραμμή Algeciras – Tanger, ενώ το 2016 ναυλώθηκε στην Levante Ferries, που το χρησιμοποίησε στη γραμμή Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη. Από το 2017, ταξίδευε στη γνωστή γραμμή κάθε θερινή σεζόν με ιδιαίτερη επιτυχία.

Seajets Αγόρασε το Speedrunner 3 2, Αρχιπέλαγος, Ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.