ΤΟΠΙΚΑ

Τσάμπα ήττα στην Τρίπολη με τραγικά λάθη

Τσάμπα ήττα στην Τρίπολη με τραγικά λάθη
Κατέρρευσε σε πέντε λεπτά η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ όταν δικό της παιχνίδι το έχασε σε πέντε λεπτά καθώς δέχθηκε δυο γκολ και το 0-1 έγινε 1-3

Η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και προηγήθηκε στο σκορ 0-1 με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή του Βασίλη Κωνσταντινίδη που δέχτηκε την μπαλα από τον Σερέπα.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα σκληρό στην συνέχεια και οι δυο ομάδες μονομαχήσαν κυρίως στην μεσαία γραμμή με την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ να ελέγχει τον ρυθμό αλλά τον Παναρκαδικό να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και να ισοφαρίζει.

Ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ Παλιούρα έδωσε την ευκαιρία στον Κονδύλη να μπει μόνος του με την μπάλα στα δίχτυα παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναρκαδικού δεν πίεζαν ιδιαίτερα.

Λίγο πριν το φινάλε η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ έμεινε με δέκα παίκτες και εκεί ήρθε η κατάρρευση καθώς δέχτηκε δυο γκολ σε πέντε λεπτά και έτσι ήρθε φυσιολογικά το 1-3

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.