ΤΟΠΙΚΑ

Δεύτερη θέση στον μαραθώνιο η Ασημακοπούλου του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεύτερη θέση στον μαραθώνιο η Ασημακοπούλου του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Το ασημένιο μετάλλιο στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας κατέκτησε η Κατερίνα Ασημακοπούλου του ΑΟ Μυκόνου με χρόνο 2.48.12 πίσω από την Γκλόρια Πριβιλέτζιο   που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής τη στήριξη της ΕΟΕ και των Δήμων Αθηναίων και Μαραθώνα και μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου (ΣΑΠΚ Νεάπολης) με 2.51.32.

Κατερίνα Ασημακοπούλου δήλωσε: «Δεν ήταν η ημέρα μου, είναι από αυτές που κάθε γυναίκα απεύχεται να της τύχει όταν έχει να αγωνιστεί. Μου έτυχε εμένα, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, πέτυχα ατομικό ρεκόρ και με όλα αυτά τα δεδομένα είμαι χαρούμενη. Είχα τρέξει πάλι στη κλασική διαδρομή το 2019. Τώρα θα ξεκουραστώ».

Εξάλλου Μαρία Κάσσου που ανήκει στον Πανναξιακό ΑΟ  έλαβε μέρος στα 5000 μέτρα και τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο  17:18 πίσω από την Αναστασία Μαρινάκου 16:40 και την Ανθή- Κοραΐνη Κυριακοπούλου 17.11.

Μαρία Κάσσου (Πανναξιακός): «Πρώτη συμμετοχή μου στη διοργάνωση, και οι εντυπώσεις μου είναι καταπληκτικές. Καταχάρηκα τον αγώνα. Ο κόσμος είχε κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ενθάρρυναν όλους τους αθλητές, πανέμορφη ατμόσφαιρα. Θέλω να είμαι εδώ, να ξανατρέξω και του χρόνου. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος είναι ο επόμενος στόχος μου και θεωρώ πως θα είμαι στην ομάδα με βάση την εμφάνιση μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.