ΤΟΠΙΚΑ

«Το μυστικό της επιτυχίας του τόπου μας είναι να λειτουργούμε συνθετικά και ενωτικά»

«Το μυστικό της επιτυχίας του τόπου μας είναι να λειτουργούμε συνθετικά και ενωτικά»
Ο Γιώργος Ρουσουνέλος, ένας αξιοπρεπής και πράος μαχητής του νησιού δηλώνει έτοιμος για την συνέχιση της θητείας του στο Δημοτικό Συμβούλιο

Είναι ένας από τους πολύτιμους εργάτες της δημοτικής αρχής της Μυκόνου. Με περίσσεια αξιοπρέπεια, αποδεκτός από το σύνολο της κοινωνίας του νησιού, ο Γιώργος Ρουσουνέλος παραμένει για άλλα δυο χρόνια στην προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου της Μυκόνου.

Ευχαριστεί με δημόσια τοποθέτηση του άπαντες για την επιλογή στο πρόσωπο του της τιμητικής θέσης του προέδρου.

”Η ανανέωση της θητείας μου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με την ψήφο όλων των Συμβούλων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναδεικνύει τη βούληση όλων για την ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο  Κωνσταντίνο Κουκά για την εμπιστοσύνη του,αλλά και τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων για τον σεβασμό τους στο πρόσωπό μου.

Πίστευα και πιστεύω ότι το μυστικό της επιτυχίας αυτού του τόπου είναι ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα επειδή βάζει τις σωστές προτεραιότητες και το κυριότερο λειτουργεί συνθετικά και ενωτικά.

Είμαι σίγουρος ότι και τα επόμενα δύο χρόνια το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσει να είναι ένας τόπος ουσιαστικού και δημιουργικού διαλόγου με βασικό κριτήριο το καλό του νησιού.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.