ΤΟΠΙΚΑ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της blogger που έπεσε θύμα κακοποίησης

Σοκάρουν οι φωτογραφίες της blogger που έπεσε θύμα κακοποίησης

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια με ανάρτησή της με τον τίτλο «έτσι για να υπάρχει» δημοσιοποίησε φωτογραφίες από την κακοποίηση που υπέστη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κύμα συμπαράστασης στα social media και να την καλούν να μεταβεί σε ασφαλές μέρος μακριά από τον άνθρωπο που την έφερε σε αυτή την κατάσταση.Σε άλλη ανάρτησή της αναφέρει ότι «έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξέτασεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ ολους σας για το ενδιαφέρον».

Η Στεφανία Τζαφέρη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες που δείχνουν το εύρος της κακοποίησης που υπέστη, το πώς παραμορφώθηκε το πρόσωπό της καθώς και την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

kakopoiisi-01

kakopoiisi-012

kakopoiisi-013

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.