ΤΟΠΙΚΑ

Σοβαρή καταγγελία εναντίον συνεργάτη του Δημάρχου από επικοινωνιολόγο της Μυκόνου

Σοβαρή καταγγελία εναντίον συνεργάτη του Δημάρχου από επικοινωνιολόγο της Μυκόνου
Ο Νίκος Κάπλαντζης καταγγέλει προσπάθεια για χειροδικία εις βάρος του από συνεργάτη του Δημάρχου

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλει ο επικοινωνιολόγος Νικος Κάπλαντζης αναφορικά με συνεργάτη του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά χωρίς για την ώρα να υπάρξει σχετική αντίδραση για το περιστατικό από την πλευρά του καταγγελλόμενου.

Αν πράγματι αληθεύει το γεγονός πρόκειται για μια πολύ άσχημη εξέλιξη στην πολιτική ζωή του νησιού που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με το πνεύμα της Μυκόνου και των πολιτών της.

Γράφει ο Νίκος Κάπλαντζης πρώην επικοινωνιολόγος του Χρήστου Βερώνη.

«Συνεργάτης #Δημάρχου_Κουκά τραμπουκίζει πολίτη

Λίγο πριν έξω απο την Alpha Bank στο δρόμο του αεροδρομίου σταμάτησε μια μαύρη νεκροφόρα που έχει σήμα ένα άλογο.
Ένας κοντός άνθρωπος με μαύρα ρούχα και μαύρα γυαλια έρχεται κατά πάνω μου και αρχίζει να με βρίζει με χυδαίες εκφράσεις.

Με είπε άφραγκο, χωρίς οικογένεια, τίποτα, και μάλιστα προσπάθησε να με χτυπήσει χωρίς επιτυχία διότι λόγω μικρού αναστήματος δεν με έφθανε.

Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Κουκά και τον κ Βερώνη για το συμβάν.

Σημεία των καιρών. Ξέρετε ο κύριος τι επικαλέστηκε για να με θίξει; Ότι δεν έχω λεφτά.

Φυσικό είναι αφού δεν είμαι στο μαγαζί της δημαρχίας. Δεν έχω ούτε αυθαίρετα, ούτε κλείνω δουλειές επειδή κατέχω εξουσία, ούτε εκβιάζω, ούτε είμαι ντιλαδορος…..

Ξεπερνάω το συμβάν διότι το να ασχοληθώ και άλλο μαζί του με υποτιμά. Άλλωστε κατανοώ την δύσκολη φάση που περνά εξαιτίας της ανικανότητάς του να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και των ίσως κάποιων προσωπικών προβλημάτων που έχει και ξέρει όλη η Μύκονος.

Αρχή μου είναι ότι ποτέ δεν χτυπάμε τον αδύναμο. Και για αυτό θα τον καλέσω στην παρουσίαση του βιβλίου μου. Ισως να βγει πιο σοφός.

Όμως ποιοι είναι αυτοί οι πολίτες που τον στέλνουν σ’ αυτή την καρέκλα; Πώς είναι δυνατόν ο δήμαρχος να τον έχει ως το πιο στενό του συνεργάτη; Με τι ήθος και ποιες αξίες πορευόμαστε; Έχεις λεφτά τα έχεις όλα, δεν έχεις είσαι τίποτα.

Εκεί βρίσκεται η ουσία του προβλήματος που αντιπροσωπεύει αυτός ο Κύριος.Την άνευ όρων παράδοση του νησιού στο θεό του χρήματος ασχέτως προέλευσης και στις τακτικές του τραμπουκισμού σε όποιον διαφωνεί.

Παρολο που φίλοι με προέτρεψαν να απευθυνθώ στην αστυνομία και να κάνω μήνυση δεν θα το κάνω. Η δημοσιότητα πονάει περισσότερο από τη δικαιοσύνη.
Ωστόσο για να μην μου συμβεί κανένα ατύχημα έχουν ενημερωθεί τα αρμόδια όργανα.

ΥΓ. 1 Όταν αυτός ο Κύριος πέθαινε στο νοσοκομείο του ευχήθηκα ταχεία ανάρρωση. Τώρα που η μάνα μου δίνει μάχη για τη ζωή της, μάλλον θα ήθελε να την δει στο τάφο.
ΥΓ2 Ο αγώνας για φύγει η 7ετη Χούντα που μας έχει κάτσει στο σβέρκο θα συνεχιστεί με όπλο τον δημόσιο λόγο, την επιχειρηματολογία, την άποψη και αποδόμηση αυτών που κατέχουν θέσεις κλειδιά στο Δήμο Μυκόνου.
YΓ.3 Άραγε θα βγει καμία καταδίκη του γεγονότος από τους πολιτικούς αρχηγούς και τις δημοτικές παρατάξεις;»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.