ΕΛΛΑΔΑ

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για τις Κυκλάδες

Σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για τις Κυκλάδες

Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ από το μεσημέρι του Σαββάτου λόγω των ανέμων με την ένταση στον Κάβο Ντόρο να φτάνει ακόμη και τα 70 Km/h και θα έχουμε αύξηση της έντασης των ανέμων όσο περνάει η ώρα. Αποτέλεσμα; Τα δρομολόγια των “SuperFerry” και “Fast Ferries Andros” να μείνουν δεμένα στο λιμάνι της Μυκόνου, άρα δεν θα επιστρέψουν και δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια για σήμερα…

Με βάση την ενημέρωση από τη σελίδα tinostoday.gr “σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων θα πραγματοποιηθεί από Ραφήνα για Τήνο το δρομολόγιο στις 18.00 από Τήνο για Ραφήνα στις 13.30 το Andros και στις 14.35 το SuperFerry”

Καλό είναι πάντως οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία, για τις αλλαγές που ενδεχομένως να υπάρξουν..

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.