ΤΟΠΙΚΑ

Μια δωρεά αλληλεγγύης από Florios Foundation προς τον Δήμο Μυκόνου

Μια δωρεά αλληλεγγύης από Florios Foundation προς τον Δήμο Μυκόνου
Με προσωπικές ενέργειες του Φλώριου Ασημομύτη μια δωρεά προς την δημοτική αρχή για τους ηλικιωμένους

Ο όμιλος εταιρειών FLORIOS GROUP μέσα από το ίδρυμαFlorios Mykonos Foundation, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχει το νησί της Μυκόνου και θέλοντας να προσφέρει όσον αφορά στην κάλυψη αυτών, προχωράει στην ανακοίνωση της πρόθεσής του να δωρίσει στο Δήμο Μυκόνου και στο Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου

2 Golf Cars για τη μεταφορά  ηλικιωμένων και ανθρώπων με κινητικά προβλήματα από και προς το Νέο Λιμάνι και την Πόλη της Μυκόνου.

 Αναφέρει  το ίδρυμα στην ανακοίνωση του χαρακτηριστικά:
«Σκοπός μας είναι να έχουμε το συντομότερο την αποδοχή των αρμοδίων ώστε να προχωρήσουμε στην παράδοση τους στις αρχές του νέου έτους.

Λόγω του ότι δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση και σύνδεση των δύο αυτών καίριων σημείων του νησιού, είναι σημαντικό να προσφέρουμε τη λύση ώστε να δείξουμε το απαιτούμενο σεβασμό και ενδιαφέρον σε όσους επισκέπτονται το νησί μας αλλά και στους μόνιμους κατοίκους.

Για ακόμα μία φορά όχι μόνο εντοπίζουμε το πρόβλημα αλλά προσφέρουμε και τη λύση σε αυτό, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον θα πρέπει να πηγάζει από την ανάγκη προσφοράςκαι μόνο.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.