ΤΟΠΙΚΑ

Λήγει η απεργία της ΠΝΟ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από την Παρασκευή

Λήγει η απεργία της ΠΝΟ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από την Παρασκευή

Λήγει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) ενώ την προσεχή Τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει συνάντηση με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) με αντικείμενο την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Αυτό σημαίνει ότι από το πρωί της Παρασκευής τα δρομολόγια των πλοίων θα εκτελούνται κανονικά μετά από 48ωρη διακοπή. 

Παρότι όλα έδειχναν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τουλάχιστον για ακόμη 48 ώρες, τα γεγονότα ευτυχώς εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια κινητικότητα με στόχο την συνάντησης ΠΝΟ και ΣΕΕΝ, συνάντηση που κλείστηκε για προσεχή Τρίτη με αποτέλεσμα η πλειοψηφία της ΠΝΟ να απορρίψει την πρόταση για παράταση και να αναστείλει τις κινητοποιήσεις με ψήφους 9 έναντι 5 όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).
Πηγή Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.