ΤΟΠΙΚΑ

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 6.700 κρούσματα σήμερα – Έρχονται μέτρα και περιορισμοί

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 6.700 κρούσματα σήμερα – Έρχονται μέτρα και περιορισμοί

Συνεδριάζει η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων – Στις 18:00 οι έκτακτες ανακοινώσεις από τον Θάνο Πλεύρη – Τι συζητήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό – Στα 6.700 τα κρούσματα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα – «Μάχη» στα νοσοκομεία

Η έξαρση της διασποράς του κορωνοϊούστην χώρα μας, που αποτυπώνεται στον αριθμό των ημερησίων κρουσμάτων σπάζοντας κάθε ρεκόρ από την έναρξη της πανδημίας αλλά και στην ασφυκτική πίεση σε πολλά νοσοκομεία της χώρας έχει θέσει σε συναγερμό κυβέρνηση και επιστήμονες. Σήμερα, τα κρούσματα αναμένεται να ανέλθουν σε 6.700 σε όλη την Ελλάδα, στοιχείο που δείχνει τη διασπορά και την έξαρση του κορωνοϊού στην κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα στις 18:00 ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοινώνει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του νέου αυτού κύματος.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.